Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Πισωγυρίσματα.

Εσει κάτι περιπτώσεις που το πράμα απλά δεν τραβά. Αλλά εσύ όι, πρέπει να το πιάσεις που τα μαλλιά τζαι να το κάμεις να τραβήσει (μούντζα).

Αποτυγχαίνεις μια, αποτυγχαίνεις θκυο, αποτυγχαίνεις 1347 φορές αλλά εσύ τζαμέ, νομίζεις ότι είσαι δυνατή τζαι ελέγχεις την κατάσταση, στέκεσαι τζαι καλά στα ποθκια σου (θκυο μούντζες).

Λαλούν σου το τζαι τζείνοι που ξέρεις ότι σε αγαπούν, μάνα μου αλλάσσεις, φθείρεσαι, ΠΑΡΕΤΑ αλλά όοοοοι, εσυ ξέρεις καλλύτερα, λαλεί σου το η καρτούλλα σου. (μούτζα στη δευτέρα).

Μέτα καταλαβαίνεις ότι εν ούλλα εναντίον σου, αλλά δηλώνεις πως εν πιστευκεις στην μοίρα τζαι τραβάς κουπί. Ο ίδιος σου ο εαυτός αρχίζει να σπάζει πιο εύκολα, κάθε φορά η αντοχή σου μικραίνει με μαθηματική ακρίβεια τζ εσύ να την έχεις δει αντάρτισσα τζαι να ξανασηκώνεσαι, ή ετσι νομίζεις. Ποττέ εν τα καταφέρεις πραγματικά να ανακάμψεις διότι τα σημαθκια που τη πτώση εν επουλώθηκαν ποττέ τζαι κάμνουν την κατάσταση ακόμα σειρότερη. (μεσαίο δάχτυλο περήφανα υψωμένο)

Πονείς, κλαιεις με ηλίθια τραούθκια στο ραδιόφωνο, τα πράματα εν τόσο μπλεγμένα που νιώθεις ότι παίζεις σε βραζιλιάνικο τζαι εν καταλαβαίνεις ότι εν ξεμπλέκουνται που να φακκάς πάνω κάτω, μόνο κοφκουνται.

Ερκεται όμως τελικά ένα πρωί που ξυπνάς τζαι λαλείς Μυρτώ όπα, τελικά τι εκατάφερες πούλλα μου? Να αναλωθείς σε μια τελειωμένη ιστορία, να πληγώσεις τζαι να πληγωθείς, να αλλάξεις. Ότι έγινε έν το μετανιώνεις, όμως ξέρεις ότι εν σηκώνει άλλο πισωγύρισμα η υποθεση τζαι τότε πιάνεις το μασαιρούι σου τζαι όσο επώδυνο τζαι αν ένει κόφκεις το, για τα καλά.



Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Η επιστροφή της άσωτης blogger

Ναι, εχάθηκα. Στην αρχή εσκέφτηκα ότι με το τέλος της σχολικής μου ζωής ίσως πρέπει να κλείσει τζαι το μπλογκ. Όταν επέρασε όμως κάνας μήνας εσκέφτηκα ότι ίσως τζαι οι. Επεθύμησα το το γέριμο τζαι όταν συγκινημένη επροσπαθησα να αναρτήσω την απόφαση μου εκδικήθηκε με για την προδοσία τζαι δεν με άφηνε να κάμω ανάρτηση μέχρι σήμερα. Ενι ξέρω γιατί σήμερα, ενι ξέρω πως αλλά σημασία έσει το αποτέλεσμα.

Χιαρ αι αμ λοιπόν, μια απόφοιτος Λυκείου πλέον που δεν τα επίε όσο καλά θα ήθελε στις εξετάσεις τζαι που του χρόνου θα βρίσκεται στις Αγγλίες παρέα με τους κρυόκωλους εγγλέζους (ναι σιχαίνεται τα πάντα για τη συγκεκριμένη χώρα γιατί εν ήθελε καθόλου να πάει). Προσπαθεί να το αντιμετωπίσει θετικά όμως τζαι με περηφάνια δηλώνει ότι τα καταφέρνει.

Καληνυχτες.