Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2009

Δηθενιες

Εγώ φίλε μου είμαι κουλτούρα! Δεν με βλεπεις? Διαθέτω όλο το στυλ που πρέπει να έχει κάποιος για να μετρα ως διανοούμενος και να τον δείχνουν όλοι με θαυμασμο γιατι πάει εναντια στο ρεύμα

Εγώ φίλε μου φοράω σκισμένα σταράκια και καπέλο. Τα ρούχα μου είναι και καλα αμαρκε και κρεμάζω στο ταγάρι μου 1000 πραγματάκια για να με ακουτε απο 100 μετρα απόστοση και να προλαβαίνεται να φύγετε πριν σας εντοπίσω και αρχίσω να λέω αοριστες φιλοσοφίες χωρίς σταματημο. Φοραω στα χέρια μου πεντακόσια μάλλινα βραχιολάκια που ισχυρίζομαι ότι εφτιαξα μόνη μου και τα μαλλια μου έχουν ανταυγιες κοκκινες. Φυσικά φοράω σκουλαρίκια σε σημεία που φαίνονται αλλα και σημεία που δεν φαινονται και έχω κρεμασμένη στο λαιμο μου την πένα της κιθάρας μου για να ξέρουν οι πάντες πως παίζω.

Εγω φίλε μου διαβάζω ποιήματα, αγαπημένος μου ο Καββαδίας. Διαβάζω Καζατζάκη και λατρευω το θέατρο. Γραφω στιχους και καλα κρυφα αλλα εχω φροντίσει να τα διαβασουν όλοι ''τυχαία'' και επιζητώ τα καλα τους σχόλια λέγοντας ότι είναι χαλια. Ακούω ελληνική και ξένη ροκ και εντεχνο. Φυσικά για να το γνωρίζουν οι πάντες γράφω στίχους τραγουδιών πάνω στην τσάντα μου και φοράω μπλουζες που γραφουν πάνω ονόματα συγκροτημάτων. Ισχυρίζομαι πως η καλή μουσική πεθανε τη δεκαετία του 80 αλλά κρυφα μου αρεσουν και τραγούδια των greenday τους οποιους θαβω μπροστα στους φίλους μου. Όταν διασκεδάζω βάζω ρεγκε μουσική και γενια του χάους. Καπνίζω πάντα στριφτα τσιγάρα και μέσα μέσα λίγο χόρτο.

Εγώ φίλε μου είμαι αθεος γιατι θέλω να πηγαίνω κοντρα σε όλα και σε όλους. Όταν με ρωτήσουν τον λόγο που κανω αυτη τη δήλωση λέω περίπλοκα λόγια σοφων ανθρώπων πάνω στο θέμα για να ντραπουν να ρωτήσουν περισσοτερα με τη φοβία ότι τους πάρω για χαζους. Ευτυχως δηλαδη γιατι ούτε κι εγω ξέρω. Δηλώνω αντιρατσιστης, οικολόγος, αριστερός, οραματιστης, αλτρουιστής κτλ αλλα κατα τα αλλα δεν θέλω να μπαίνω σε κατηγοριες και να βάζω ταμπέλα στον εαυτο μου. Δηλώνω πως δεν θα πάω στρατο αλλα εννοείται πως θα το κάνω γιατι ''εν με άφήνει η μαμα μου'' και ενω λέω πως είμαι υπεράνω χρημάτων πάντα έχω λεφτα για ξόδεμα. Υποστηρίζω πολλες απόψεις αλλα δεν εφαρμόζω καμια απο αυτες στη ζωη μου και λέω σε ολους πως θέλω να σπουδάσω καλες τεχνες ή θεατρο.

Εγώ φίλε μου δεν κάνω παρέα με όποιον να 'ναι και φλώρια. Θέλω μόνο όμοιούς μου που πληρουν συγκεκριμένα κριτήριά γιατί στο βάθος θεωρω τον εαυτο μου ανώτερο απο τους αλλους και δεν θέλω να χαραμίζομαι. Είναι προνόμια για κάποιον να κανει παρεα μαζι μου.

Ακόμα να πειστείτε?

8 σχόλια:

  1. Φοβαμαι οτι οταν γυρισω να πω σε καποιον απο αυτους που περιγραφεις οτι ακουω αποκλειστικα και μονο ροκιες θα μου πουν "Τι λες; Ουτε μια φορα δεν σε εχω δει με ξεσκισμενο τζιν!".
    Ω σιτ. =|
    Εγραψες ρε.
    Στοπ μπιινγκ ιν μαη φακιν μαηντ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι αλλα δεν φοαβασαι να το δηλώσεις!

    Ποτε δεν έχεις βάλει ξεσκιεμενο τζην? Ειρήνη, λυπάμαι αλλα δεν μπορει να κάνεις μαζι μου παρεα πια.

    εμμ, ναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν το κατάλαβα το κείμενο σου. Ποιο είναι το...δίδαγμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν ξέρω αν υπάρχει δίδαγμα. Μαλλον ξέσμασμα ήταν για μια ομάδα ανθρώπων με απογοήτευσαν. Που δεν ήταν τίποτα περισσοτερο απο δηθενιες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. clap clap clap clap clap clap clap clap clap.
    u r my new hero!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό που περιγράφεις είναι δυστυχώς οι μισοί καλοτεχνίτες της χώρας μας...συμφωνω 100%..υπαρχουν και πραγματικοι καλλιτεχνες ομως να μην τους βαζουμε ολους στο ιδιο''σακι'' ..και στην ουσια ειναι τοσο διαφορετικοι απο αυτο που και καλά θέλουν να δείξουν..μια ζακέτα τους απο τους ίδιους τρυπημένη φυσικά και καλά από τις αθλιότητες που περνάνε στο δρόμο στοιχίζει 300 ευρώ..οι γονεις τους, τους στέλνουν λεφτά και φυσικα μα τι άλλο τα ξοδεύουν στο πιοτί γιατί τι σόι καλλιτέχνης είσαι αν δεν είσαι αλκοολικός..αλλά προσοχή θα πίνουμε μόνο έξω για να μας βλέπουν κ να λένε ότι πίνεις..πω πω τοοοο κατόρθωμα..και καλά όποιος δεν έχει τις ίδιες απόψεις μαζί τους είναι..out of space ..πως το λενε..δεν έχουν κινητό αφής ή smartphone σκάτοphone όπως θέλετε πείτε το ..γιατί δεν εχουν λεφτα δεν τους αρεσει η....πως το λενε η ιδεολογια γυρω απο αυτο..εντάξει ρε φίλε ούτε και εμένα δεν μου αρεσει όλη αυτ η κυριλα στα αφης αλλα τι να κανουμε αυτα υπαρχουν πλέον στην αγορα εκτος απο το κινητο που κανει 10 ευρω(και δεν το σνομπάρω καθόλου προσωπικα και για να εξηγηθω εχω ενα κινητο αφης samsung 2 χρονακια εχει φαει και τις τουμπες του συγνωμη κιολας που θελω κινητο να εχει αντοχη και μερικα πραγματακια πααπανω απο το να περνω τηλ ..που στην ουσιαειναι το σημαντικοτερο τελος παντων ελπιζω να με καταλαβατε)Γενικα αντιπαθω τους δήθεν όσο τίποτα άλλο..ναι ρε φίλε άκου και στικούδη αν σου αρέσει δεν θα σε σνομπαρω απλως θα πω ελεος αλλα απο την στιγμη που σου αρεσει ενταξει δικη σου επιλογη..θα σε αντιπαθήσω στο τέρμα όμως αν είσαι δήθεν και αυτό φαίνεται..δεν συνεχιζω γιατί μπορει να χρειαστω μερες

    ΑπάντησηΔιαγραφή