Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

School diaries

Αγαπητέ συμμαθητά

Ναι εσύ που καπνίζεις το ένα τσιάρο μετά το άλλο μες τη μέση της αυλής επιδειχτικά τζαι φορείς φόρμα ενώ απαγορεύεται γιατί εισαι πολλά πελλός τζαι πέφτει σου ο κώλος να βάλεις παντελόνι. Εξάλλου μετά μπορείς να λαλείς στους εξίσου πελλους φίλους σου για την αποβολή που σου έβαλε η σκύλλα η βοηθός επειδή εν συμβιβάζεσαι με τους κανονισμούς.
Ναι φίλε μου είσαι ασυμβίβαστος επειδή:

1) Γράφεις πάνω στο θρανίο με τον μαρκαδόρο τζαι αμα σου λαλει η καθηγήτρια κόψε το γιατί εν να πρέπει μετά να το τρίφκει η καθαρίστρια μέσα στο λαλαρο η ώρα μια το μεσημέρι απαντάς "Γιατί η δουλεία της ποια ένει? Εξάλλου τζεινη την εθκιάλεξε" Αμα ελαλούσε ένα κακομαθημένο στη μάνα σου κάτι ανάλογο ήταν να τον ττοπουζιάσεις. Αλλά εσύ έχεις το σπίτι με την πισινάρα στη Μακεδονίτισσα τζαι εν είδες ποττέ σου πως φκαίνουν τα λεφτα. Νομίζεις πως ανοίουμε τα πορτοφόλια τζαι εν μέσα που πάντα. Τζαι εννοείται πως η κυρία Κούλλα εσει μάστερ στο μάρκετινγκ αλλά επροτίμησε να δουλευκει καθαρίστρια στο άθλιο σχολείο σου τζαι να ξεκολλά τις πίσσες σου που κας τα θρανια.

2) Γιατί αμα σου βάλει η καθηγήτρια πιο χαμηλό βαθμό απ΄ότι θέλεις ασχέτως με το αν μεν επάτησες ποττέ σου μες την τάξη τζαι έπιασες πέντε στο διαγώνισμα αποκαλείς της συλλοπουτάνα (με το συμπάθιο), λεεις της πως επήρεν πολύ αέρα τζαι εν σε ξέρει καλά ούτε εσένα ούτε τον παπάκι σου. Τζαι αμαν εν τζείνη καμιά πραγματικά πελλή που εν σε φοάται τζαι εν σου αλλάσσει το βαθμό, έρκεται την άλλη μέρα ο παπάς σου που εν ή πατρονος καπαρετζής ή βουλευτής τζαι τακτοπιεί το θέμα.

3) Γιατί μέσα στο μάθημα τσιριλλάς, κάφκεις τιπεξ, τυλιείς τσιάρο τζαι απαντάς το τηλέφωνο τζαι αμα σου πει τίποτε ο καθηγητής λαλείς του "κυρίε μας εγώ? Μα τι λαλείς ολαν, εν έκαμα τίποτε". Εννοείται όμως πως το τσιαρουί που ετύλιξες πρέπει να το καπνίσεις. Ευτυχώς δαμέ εχεις ένα όριο τζαι εν καπνίζεις μες την τάξη οπότε προφασίζεσαι ότι εκατουρήθηκες, ότι εξίασες το κινητό σου κάπου ή ότι εν να λιποθυμήσεις τζαι φευκεις βουρητός. Μετά χαιρεσαι τσιόλας τζαι χουμίζεσαι στους παρέες σου ότι εν σε εκατάλαβεν ο μαννός ο μαθηματικός ενώ ο καημένος απλα εθκιάλεξε να παίξει πελλον.

4) Γιατί έρκεσαι με την ταππιροκολούν χωρίς νούμερα εις το σχολείο τζαι χουμίζεσαι ότι το Σάββατο εν να πιάεις την καινούργια γκόμενα να πάτε toy τζαι μετά να τη γαμήσεις.

5) Επειδή είσαι μαντράχαλλος τζαι μπαίνεις μέσα στη καντίνα το διάλειμμα με το έτσι θέλω ενώ ούλλοι περιμένουμε ουρά στο παραθυρούι. Πιάνεις τζείνο που θέλεις 2 λεπτά ενω γελάς με τη κοντοπίθαρη την κατινιέρισσα που προσπαθεί να σε φκάλει έξω.

Ναι φίλε μου, εσύ είσαι ο αναρχικός τζαι ο ασυμβίβαστος. Εν σε νοιάζει κανένας τζαι τίποτε, εν έχεις ηθικούς φραγμούς και αναστολές ενώ ο σεβασμός για τους άλλους εν ανύπαρκτη έννοια. Ξέρεις μόνο τα δικαιώματα σου ενώ οι άλλοι απέναντι σου έχουν μόνο υποχρεώσεις. Πρέπει να γίνεται το δικό σου τζαι αν τολμήσει να κάμει κανένας το αντίθετο χαλάς τον κόσμο τζαι κλαιέσαι στους γονείς σου για τον μαλάκα που ετόλμησε να φερθεί έτσι στην αυτου μεγαλειότητά σου. Ποττέ εν φταίεις εσύ για τίποτε παρά μόνο οι άλλοι. Εν κανεί που κάμνεις την πελλάρα εν 'εχεις κάν το θάρρος να σταθείς τζαι να πεις " εγώ φταίω, εγώ το έκαμα". Τζαι ξέρεις γιατί εν φακκάς πενιά? Γιατί εσύ φίλε μου είσαι ο μελλοντικός πολίτης που εν να έχεις τη θεσούλα σου στο δημόσιο γιατι εκανόνισε σε ο παπάς σου τζαι εν θα παλέψεις ποττέ σου για τίποτε. 'Εχεις τα ούλλα στο πιάτο που τη μέρα που εγεννήθηκες.

10 σχόλια:

  1. These people should be:
    a)shocked with electricity
    b) be given a new brain (or something to jump start the one they already have
    or c) be shot.

    Δυστυχώς τέτοια κρούσματα υπάρχουν σε αφθονία στην κοινωνία. Τρέμω στη σκέψη του τι παθαίνουν when life kicks in.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν διάβασα το post σου σκέφτηκα μπορεί να είναι δασκάλα η μαθήτρια. Μετά που διάβασα και άλλα post σου και κατάλαβα οτι είσαι μαθήτρια I realized οτι εμένα μου πήρε περισσότερα χρόνια να καταλάβω κάποια πράγματα.

    When life kicks in πάντα καθαρίζουν άλλοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το θέμα είναι κατά πόσο θα τους δίνονται πάντα όλα στο πιάτο, μαζί με τα -απαραιτήτως χρυσά, στολισμένα με πολύτιμους λίθους, ακόμα καλύτερα- μαχαιροπίρουνα για να τα καταβροχθίσουν. Γιατί αν κάποια στιγμή πάψει αυτό, αν χρειαστεί να παλέψουν για κάτι, μάλλον για λύπηση θα είναι.

    Παχαίνω τα ψάρια σου αντί να διαβάζω βιοχημεία. -.-'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. tinkerbell: νομίζω χρειάζεται κάτι πιο δραστικο να τους πιανεις ούλλους με μιας! Τζαι πλεον εν μιλούμε για αλλαγή εγκεφάλου αλλά για πρόσθεση αφου προφανως εν εχουν τιποτε τζει μεσα

    Rania: I guess we will find out soon, τζαι φοούμαι οτι εν να εν εις βάρος μας το αποτελεσμα

    Σελήνη: Οχι μάλλον, σίγουρα γιατί δεν έχουν προσπαθήσει ποτέ και για τιποτα στη ζωή τους
    Διαβασμα ευα, αντε -.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. well my dearest shits happen! panta 8a iparxoun tetioi tipoi pantou!dn ine sto sxoleio 8a ine sti doulia! i zoi mas en gemato pu toutous tous kaloperasakides-malakes-volemenous! To 8ema ine na exis esi ta kotsia na tous tin laleis!Emena pantos an m enevriazen knas pu touta ta vlakou8kia-gt en vlakou8kia gia mena(oi misoi malista oute kan dimosio ekataferan na mpun) elea to!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τζαι γω λαλώ το καποιες φορες που εν μπορω να κρατηθώ αλλά τζαι να το πω τι κερδίζω? Απλα στραβα βλέμματα γιατί εν εισχωρεί τίποτε μεσα στο νου τους, πάλε τα ίδια εν να κάμνουν γιατί εκτός που νους λειπει τους τζαι το common sense. Εν να τους αντεξουμε τι να κάμουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Διαβάζω φωναχτά το κείμενό σου, και μου θυμίζει τον τρόπο που μιλάνε στο χωριό μου στη Ρόδο. :')

    Πάντοτε θα υπάρχουν τέτοιοι τύποι μωρέ, οι γνωστοί βολεμένοι, μα το ζήτημα δεν είναι μόνο να τους βλέπεις και να γελάς ή να εκνευρίζεσαι, είναι να έχεις το θράσος να τους μιλάς μπροστά στα μούτρα τους την κατάντια τους, για να μπουν στο τρυπάκι ότι "κάτι δεν πάει καλά με μένα" και ας σε αμφισβητήσουν. Θα έρθει η στιγμή, πιστεύω, που θα θυμηθούν τα λόγια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλώς ήρθες στον πλανήτη Γη, Μυρτώ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δυστυχώς αυτοί οι τύποι και οι τύπισσες δεν είναι λίγοι... Είμαι 30+ με πέρασμα και από τα σχολεία και ακόμα δεν κατέληξα στον τρόπο με τον οποίο ‘συνέρχονται‘ όλοι αυτοί. Νομίζω μόνο αν στερηθούν τα υλικά αγαθά τους. Νιώθω ότι τίποτε άλλο δεν ‘πιάνει‘ πάνω τους και αυτό δεν είναι καθόλου ελπιδοφόρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Νομιζω ότι τελικα εν υπάρχει σωτηρία που τούτα που ακούω. Πως όμως να τα στερηθούν τζεινοι? εν βλέπω κάποιο εφικτό τρόπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή