Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Ντιαρ Γουιλλιαμ

Ντιαρ Γουιλλιαμ,

Άνοιξα το πρωί την τηλεόραση και είχα την τιμή να πληροφορηθώ από μια χαριτωμένη γλάστρα τις λεπτομέρειες για το γάμο σου με την Κκάθριν τζαι να δω ένα ωραιότατο πλάνο που πίσω. Σουιτχαρντ, την έκφραση εδώ ο κόσμο καίγεται και το μουνί, εξκιουζ μι, το πούσι χτενίζεται, ξέρεις την? Μάθε την.



Ξέρεις αγαπημένε μου Γουιλλιαμ εν εν τζαιρός για πρίγκιπες τωρά. Πως το άντεξες (με την όποια συνείδηση μπορεί να διαθέτεις σαν εγγονός της Ελισάβετ) να δώσεις τόσα λεφτά για να παντρευτείς, ενώ την ίδια στιγμή πεθαίνουν μωρά στην Αφρική με πρησμένες κοιλίτσες τζαι τις ατροφικές κοκάλες τους να εξέχουν? Πε μου πως μπόρεσες να διαθέσεις τόσο χρήμα για να ταΐσεις τους "γαλαζοαίματους" με τις πρησμένες για άλλο λόγο κοιλιές και πορτοφόλια, ενώ κάπου στον κόσμοι οι άνθρωποι εν εφάν ποττέ τους κρέας? Μπορεί να μεν επέρασες ποτέ που την Ανατολή με το σκάφος σου οπότε δικαιολογώ την άγνοια που έχεις για το θέμα, όμως να σε ενημερώσω ότι στην Ανατολή σφάζουνται. Πριν πεις οου μαι γκόντ τζαι πεις λίγη ροζ σαμπάνια με χαβιάρι για να συνέλθεις θέλω να σου πω ότι εγώ εν σου κρατώ κατζία. Οι. Κρατώ όμως σε τζεινους ούλλους τους "κοινούς θνητούς" που ετσιρηλλούσαν τζαι εσυγκινούνταν την ώρα που σε έβλεπαν να παντρευκεσαι, ενώ στην εικόνα ακόμα ενός ακρωτηριασμένου πεντάχρονου λεν ένα μανα μου ρε τζαι αλλάσσουν κανάλι. Υποθέτω ότι το ρομαντικό παραμύθι σου εν ακόμα ένα για τον λαό της Αγγλίας αλλά τζαι για ούλλο τον δήθεν εξευγενισμένο κόσμο, πριν πάει για ύπνο. Το θέμα ενει ότι όσο εσυ τζαι η παρέα σου τους τζοιμίζεις, κάποιος πρέπει να τους ξυπνά.


Α Νταρλινγκ εξήχασα να σου πω. Σε κάποια φάση η συμπαθέστατη γλάστρα λεει, μας έφαγε τον Γουιλλιαμ αυτή η Κάθριν. Α Κατερινού, εν θέλω υστερίες τζαι ζηλειες α. Απλά εσκέφτουμουν ότι όντως θα εσύμφερε να την έπαιρνες διότι με τα χρήματα που έδωκες για το γάμο σου εν να μπορούσε να φκει η Ελλάδα (τζαι μεν σου πω τζαι η Πορτογαλία) που την κρίση. Εν πειράζει, στον επόμενο. Ατε, βιον ανθόσπαρτον.

Κκισσες, Μυρττόου

9 σχόλια:

  1. Ω, τι καταστροφή, μας έφαγαν τον Γουίλλιαμ; *άφθονα δάκρυα της απόλυτης απογοήτευσης*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτο που λεγαμε αγαπητη, τοσες γαμημενες οργανωσεις υπαρχουν για να δωσει λεφτα, αλλα αυτος επελεξε να τα δωσει ολα για την μοστρα του.
    Αλλα οκεη ας γιου σεηντ τα λεω αυτα γιατι ζηλευω.=\
    Αιντε και του χρονου διπλη, με αλλα τοσα εξοδα για την βαφτιση του μπασταρδου.:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. επειδη τιποτα δεν γινεται τυχαιο και καθε αλλο παρα αμυαλοι ειναι:

    -23.000.000 ευρώ υπολογίζεται το συνολικό κόστος του γάμου.
    -700.000.000 ευρώ αναμένεται να είναι τα κέρδη της βρετανικής οικονομίας από τον γάμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σελήνη:
    Δηλαδη ειναι καλύτερη απο μας αυτη η Κειτι? Xμφ

    Ιrene
    Δίδυμα τους εύχομαι για τετραπλά έξοδα

    Mexicanos:
    Χμμμ, δεν το εσκέφτηκα αυτο, ομολογώ ότι με πιανεις αδιάβαστη. Ε σιγα, και στην κυβέρνηση να πάνε σειμ σιτ, θα τα μοιραστούν οι προσκεκλημένοι τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ξέρει καλά τι γίνεται στον κόσμο, αφού στην Κένυα ήταν όταν έκανε πρόταση γάμου στην Κατερινού. Απλά δεν νομίζω να επικοινωνεί γενικώς, μάλλον στην κοσμάρα του είναι. Για να πω την αλήθεια όμως τον λυπούμαι, να χάσει όταν ήταν έφηβος τη μάμα του, να παρακολουθείται μια ζωή και όλοι να έχουν προσδοκίες από αυτόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μην ξεχνάς πως έμεινε τουλάχιστον ο Χάρυ ανύμφευτος, ντήαρ. *κάπως παρηγορημένο ύφος*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σκουλουκούιν:
    Οντως. Πρεπει να ζει ούλλη του τη ζωη με πρωτόκολλα τζαι κονόνες. Ούλλοι να περιμένουν την επιτυχία του τζαι σε τυχόν αποτυχία να υπάρχει έτοιμη μια κάμερα να τον κράξει.

    Σελήνη:
    Επειδή σ αγαπώ στον αφήνω τον Χαρρρυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. πες τα ευλογημενη...αν κι εχει δυο οψεις το θεμα, τεσπα η επικρατει της μ@λακιας, με συγχωρεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Λατρεύω Μυρτώ!

    ΌΟυ ντίαρ, είχα πραγματικά πολύ καιρό να μπω στο βλογ σου -.-.

    ΑπάντησηΔιαγραφή