Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Πισωγυρίσματα.

Εσει κάτι περιπτώσεις που το πράμα απλά δεν τραβά. Αλλά εσύ όι, πρέπει να το πιάσεις που τα μαλλιά τζαι να το κάμεις να τραβήσει (μούντζα).

Αποτυγχαίνεις μια, αποτυγχαίνεις θκυο, αποτυγχαίνεις 1347 φορές αλλά εσύ τζαμέ, νομίζεις ότι είσαι δυνατή τζαι ελέγχεις την κατάσταση, στέκεσαι τζαι καλά στα ποθκια σου (θκυο μούντζες).

Λαλούν σου το τζαι τζείνοι που ξέρεις ότι σε αγαπούν, μάνα μου αλλάσσεις, φθείρεσαι, ΠΑΡΕΤΑ αλλά όοοοοι, εσυ ξέρεις καλλύτερα, λαλεί σου το η καρτούλλα σου. (μούτζα στη δευτέρα).

Μέτα καταλαβαίνεις ότι εν ούλλα εναντίον σου, αλλά δηλώνεις πως εν πιστευκεις στην μοίρα τζαι τραβάς κουπί. Ο ίδιος σου ο εαυτός αρχίζει να σπάζει πιο εύκολα, κάθε φορά η αντοχή σου μικραίνει με μαθηματική ακρίβεια τζ εσύ να την έχεις δει αντάρτισσα τζαι να ξανασηκώνεσαι, ή ετσι νομίζεις. Ποττέ εν τα καταφέρεις πραγματικά να ανακάμψεις διότι τα σημαθκια που τη πτώση εν επουλώθηκαν ποττέ τζαι κάμνουν την κατάσταση ακόμα σειρότερη. (μεσαίο δάχτυλο περήφανα υψωμένο)

Πονείς, κλαιεις με ηλίθια τραούθκια στο ραδιόφωνο, τα πράματα εν τόσο μπλεγμένα που νιώθεις ότι παίζεις σε βραζιλιάνικο τζαι εν καταλαβαίνεις ότι εν ξεμπλέκουνται που να φακκάς πάνω κάτω, μόνο κοφκουνται.

Ερκεται όμως τελικά ένα πρωί που ξυπνάς τζαι λαλείς Μυρτώ όπα, τελικά τι εκατάφερες πούλλα μου? Να αναλωθείς σε μια τελειωμένη ιστορία, να πληγώσεις τζαι να πληγωθείς, να αλλάξεις. Ότι έγινε έν το μετανιώνεις, όμως ξέρεις ότι εν σηκώνει άλλο πισωγύρισμα η υποθεση τζαι τότε πιάνεις το μασαιρούι σου τζαι όσο επώδυνο τζαι αν ένει κόφκεις το, για τα καλά.



16 σχόλια:

  1. Μυρτώ επεθύμησα σε! Δηλαδή τα ποστς σου ;)

    Ιν φακτ, ήταν να σε γυρέψω να σε ρωτήσω πως επήες με τες Παγκύπριες αλλά μετά εσκέφτηκα ότι ήταν να νομίσεις ότι επέλλανα.
    Ένιγουει.

    Τούτο σου το πόστ εν σαν να περιγράφει τη ζωή μου τον τελευταίο ανάμιση μήνα.
    Ρισπέκτ. Κάμε τις μούντζες τζαι τα μεσαία δάχτυλα επί δύο για να 'χω να πιάνω τζι εγώ.

    Εν μέχρι να το πάρουμεν απόφαση...

    Κάποια πράματα τελείωνεις τα πριν σε τελειώσουν.

    Φιλιά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Sometimes είναι η ελπίδα (ή η τυφλή επλίδα) που σε κάνει να μην θες να δεις τα πράγματα ως έχουν, αλλά με το πως θα μπορούσαν να είναι.

    Πισωγυρίσματα. Και το κάναμε και μας τα κάνανε. Αλλά άμα δεν κολλάει με την πρώτη, τι μας εγγυάται ότι θα γίνει με τη δεύτερη. Κι άντε δώσε μια δεύτερη ευκαιρία. Την τρίτη φορά τι γίνεται?

    Όπως λες είναι δύσκολο. Πολύ δύσκολο και πονάει πολύ. Αλλά κάποτε the only thing you can do it cut it short and over.

    Hugs and kisses kid xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μικρος χειμμαρος : Ευχαριστω ρε! Γιατι να επελλανες σιγα. Ιντιντ, απλα το θέμα ενει να το πάρεις αποφάση ότι καμνουν σου μόνο κακο, ελπίζω να τα εκαταφερες τζ εσυ. Φιλια

    Τινκερμπελ : Η ελπίδα, ο έρωτας ενι ξέρω τζ εγώ τι ένει αλλά στραβώνει σε άσχημα. Επίσης :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παρόλο που δεν χάνω post σου θα απαντήσω πρώτη φορά γιατί προχτές τα συζητούσαμε Μυρτώ μου. Μακριά. Απλά μακριά. You know what i mean. Laters ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τζεινη η συζήτηση ήταν η αφορμή για το ποστ. Αι ντου ναι, τζαι εν να ακούσω την συμβουλη σου. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. που καταληγουν οι σημερινοι ανθρωποι,να ακουν συμβουλες αγνωστων για σημαντικα προσωπικα τους θεματα,εχουμε χαζεψει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αλλο να ακολουθεις συμβουλες τυφλά και αδιακρίτως και άλλο να κρίνεις και να εφαρμόζεις ή να απορριπτεις "ανώνυμε".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. οι συμβουλες σε τετοια θεματα ειναι ανουσιες,ασε που μπορει να αποδειχτουν και λανθασμενες,γι΄αυτο κι εγω φροντιζω να μην δινω,προτιμω ο καθενας να ακουλουθει αυτα που βγηκαν μεσα απο τις σκεψεις του κι οχι απο τις δικες μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς Ανωνυμο: Η μνησικακία σου φανερώνει μόνο ζήλια και κόμπλεξ. Κόμπλεξ φανερώνει επίσης να κρίνεις ως Ανώνυμος. Δυστυχώς για σένα εγώ ξέρω ποιος είσαι, το ερώτημα είναι, ξέρεις ποιός είμαι εγώ και τι μου είναι η Μυρτώ πριν με πεις άγνωστο? Πάντως έχω τα κότσια να απαντήσω με το όνομά μου. Εσυ τα έχεις? Όχι ε? Δεν εκπλήσσομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Απο δυο ποστ εκρινες πως ειμαι μνησικακος,ζηλιαρης κι εχω κομπλεξ.αυτο ειναι αληθινο ταλεντο,να γινεις ψυχολογος/μεντιουμ ή κατι παρομοιο.
    Γιατι δυστυχως για μενα που με ξερεις;
    κι οχι,δεν σε ξερω,αν και ξερω σχεδον ολους τους φιλους/γνωστους της.
    Και το ονομα μου δεν εχει καμια σημασια,ουτε ειναι θεμα κοτσιων μαγκα του καναπε,λες κι αμα το πω θα μου στειλεις συστημενη βομβα,ζωον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το όνομά σου έχει σημασία γιατί ουσιαστικά σε εσένα αναφέρεται η συγκεκριμένη ανάρτηση. Και ποιος είσαι ξέρω και τι είσαι ξέρω. Όσο για την απειλή μόνο απειλή δεν είναι, είναι απλή αντίδραση στην κριτική που μου έκανες χωρίς να με ξέρεις. Και μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι όχι μόνο εμένα αλλα πολλούς φίλους της Μυρτώς δεν ξέρεις, έχασες επεισόδια βλέπεις. Αν η συμβουλή μου σε ευνοούσε θα την επαινούσες, αλλά βλέπεις, όταν κάτι δεν μας συμφέρει το απαξιώνουμε ως γενική αλήθεια. Δεν έχω κάτι μαζί σου ούτε θα επεκταθώ άλλο, και ούτε θα πέσω στο επίπεδό σου και να απαντήσω στις βρισιές σου, "Ανώνυμε." Have a nice one.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φυσικα και δεν ξερεις ποιος ειμαι,ουτε τι ειμαι.Δεν μπορεις να λες οτι ξερεις καποιον μεσω απο τα ματια ενος αλλου.
    Κι οσο για την κριτικη που λες οτι σου εκανα,δεν ηταν κριτικη,ηταν απλα μια υποθεση,οτι εισαι αγνωστος.Με τον ρυθμο που κανει φιλους,λογικο ειναι να μην τους ξερω ολους,δεν ειναι ατζεντα το μυαλο μου.Κι ως δια μαγειας ολοι με μισουν,δεν χρειαζεται να αναρωτηθω το πως.
    Και να με ευνοουσε η συμβουλη,παλι θα ειχα την αποψη που εκφερα και στην προηγουμενη περιπτωση.
    Οσο για το επιπεδο,μην πεσεις τοσο χαμηλα,δεν σου αρμοζει τοσο ανωτερο πλασμα που εισαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οπα, να ηρεμήσουν τα πνευματα. Προφανως Αν(τ)ώνημε ο Πετρος σε έκρινε για αυτα που έγραψες και όχι απο τίποτε άλλο όπως μπορεις να δεις απο τα λεγόμενα του. Τα υπόλοιπα δεν θα τα σχολιάσω καν διοτι θα δώσω επεκταση στο θέμα και δεν το θελω.
    Δεν έχει κάποιο νόημα η συζήτηση οπότε για να τελειώνουμε ας κοπεί εδω, το μόνο που γίνεται ειναι να περιπλέκεται η κάτασταση για όλους μας. Γεια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. μα δεν μπορω να δεχτω ετσι απλα καποιους οχι και τοσο καλους χαρακτηρισμους οι οποιοι αναπηδησαν συμπερασματικα μεσα απο 3 γραμμες που εγραψα στο ιντερνετ!
    με σενα κυρια Μυρτω,εχω παψει να ασχολουμαι,μπορεις να με μισεις οσο θελεις κι αλλο τοσο οι φιλοι σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κανεις δεν σε μισει. Καληνυχτα. Μην απαντησεις σε παρακαλω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ωχου ρε "ανωνυμε" αφού ξέρουμε ποια κατίνα είσαι τι μας κρυβεσαι? Μην ενοχλείς αλλό το Μυρτώνιο οκ?
    Έλα έλα πάρε ένα μπισκότο και άντε σπίτι σου α φιλοσοφήσεις τη ζωή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή