Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Η επιστροφή της άσωτης blogger

Ναι, εχάθηκα. Στην αρχή εσκέφτηκα ότι με το τέλος της σχολικής μου ζωής ίσως πρέπει να κλείσει τζαι το μπλογκ. Όταν επέρασε όμως κάνας μήνας εσκέφτηκα ότι ίσως τζαι οι. Επεθύμησα το το γέριμο τζαι όταν συγκινημένη επροσπαθησα να αναρτήσω την απόφαση μου εκδικήθηκε με για την προδοσία τζαι δεν με άφηνε να κάμω ανάρτηση μέχρι σήμερα. Ενι ξέρω γιατί σήμερα, ενι ξέρω πως αλλά σημασία έσει το αποτέλεσμα.

Χιαρ αι αμ λοιπόν, μια απόφοιτος Λυκείου πλέον που δεν τα επίε όσο καλά θα ήθελε στις εξετάσεις τζαι που του χρόνου θα βρίσκεται στις Αγγλίες παρέα με τους κρυόκωλους εγγλέζους (ναι σιχαίνεται τα πάντα για τη συγκεκριμένη χώρα γιατί εν ήθελε καθόλου να πάει). Προσπαθεί να το αντιμετωπίσει θετικά όμως τζαι με περηφάνια δηλώνει ότι τα καταφέρνει.

Καληνυχτες.



6 σχόλια:

  1. Κάθε επιτυχία σου εύχομαι, έστω και στην Αγγλία που δεν συμπαθείς. Take it from me όμως, μπορεί να είναι για καλό σου. Καμιά φορά η ζωή μας παίζει περίεργα παιχνίδια για να μας πάει εκεί που πραγματικά θα βρούμε την ευτυχία μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κάθε επιτυχία και ότι καλύτερο! Η Αγγλία, το Λονδίνο ενε τόσο χάλια όσο νομίζεις ότι είναι. Μιλάσου μια που εν ήθελε με τίποτε να πάει Αγγλία, εν της αρέσκαν τα Αγγλικά τζε εμισούσεν πολλά που έβρεσε τζε εσόνιζεν! Tωρά μετά που 5 χρόνια είμαι ακόμα δαμέ και δεν ξέρω πότε θα γυρίσω πίσω! Γι'αυτό μην είσαι τόσο αρνητική:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σας ευχαριστω πολύ. Φανταζομαι ότι με τον καιρό εν να δεθώ με την αγγλία τζαι εν να την αγαπήσω, απλα τωρα περνώ φάση αρνησης. Εν στο χέρι μου όμως να ειμαι χαρούμενη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άτε καλή σου επιτυχία στες σποδυές τζιαι ό,τι καλύτερο :)
    Τι τζιαι που εννα σπουδάσεις αν επιτρέπεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μην γίνεσαι κουνόσιλα και αμπάλατη κόρουα. Τι βλακείες λαλείς τώρα? Είπαμε έχουμε κανονίσει οπεθ. ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. misharos - Ω ευχαριστω! Επιστρεπεται, εν να πάω βιολογία στο bath τζαι ευτυχώς ακούω καλά πραματα.

    kotatsuneko - Οπεθ ιτ ιζ! Περιμένω σε α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή