Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

52 εβδομαδες, 365 μέρες, 8760 ώρες, 525600 λεπτά

Μόλις συνειδητοποίησα ό,τι τούτο δω το μπλοκάκι έκλεισε πριν μερικές μέρες ένα χρόνο ζωής και ομολογώ πως είμαι περήφανη για τον εαυτό μου που κατάφερα να το κρατήσω τόσο καιρό. Είπα λοιπόν τιμής ένεκεν να κάτσω να διαβάσω όλες μου τις αναρτήσεις, μια μια από την αρχή. Ποτέ μέχρι τώρα δεν είχα καταλάβει πόσο αλλάζει ο άνθρωπος σε ένα χρόνο. Πόσο άλλαξα εγώ αυτό τον ένα χρόνο καταγεγγραμένης παρατήρησης. Μεγάλωσα, ελπίζω ό,τι ωρίμασα κάπως αλλά παραμένω ακόμα ένα παιδί με πολλά να δει, να ζήσει και να καταγράψει. Σε αυτό το μπλοκ υπάρχουν μόνο οι σκέψεις και οι παρατηρήσεις μου διατυπωμένες με λέξεις για να τις μοιραστώ με αγνώστους και μετέπειτα άγνωστους που έγιναν γνωστοί. Ευχαριστώ λοιπόν όλους, γνωστούς και άγνωστους γνωστούς, ναι κι εσένα που διαβάζεις τώρα αυτή την ανάρτηση μόνο και μόνο γιατί απλά έκανες τον κόπο.
Μυρτώ

3 σχόλια:

  1. Κι εγώ διαπίστωσα αυτή την αλλαγή μου μέσα σε αυτό τον χρόνο κι ένιωσα πολύ περήφανη που το κράτησα ένα χρόνο.Είναι όμορφο να βλέπεις μέσα από πράγματα που εσύ έχει γράψει πώς έχεις εξελιχθεί.Με βοηθάει πολύ να θυμάμαι τις πηγές έμπνευσείς μου γιατί αποτελούν πολλές φορές γεγονότα που σημάδευσαν την πορεία μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ναι, γιατι η εμπνευση για όσα γραφεις είναι γεγονότα και συναισθηματα που διαμόρφωσαν το χαρακτήρα σου και σε έκαναν αυτο που είσαι τώρα

    Αχουυ ευχαριστω:p

    ΑπάντησηΔιαγραφή