Παρασκευή, 18 Μαΐου 2012

Μυρτώ - Οι αναμνήσεις μιας Μπαθιώτισσας

Αν και απούσα από την μπλογκοσφαιρα εδώ και -ούτε καν καμνω τον κόπο να υπολογίσω- μήνες ειπα μιας τζαι έκαμα απολογισμό της πρώτης βδομάδας στο Μπαθ, να καμω τζ εναν απολογισμό της τελευταία εβδομάδας. Νταξει εν πελλαρες που λαλω, απλά έχω θκιεβασμα τζαι βαρκούμαι οπότε είπα να χαραμίσω τον χρονο μου δαμε.
Το λοιποοον, έμαθα να μαειρευκω παραπάνω που πατάτες. Επια σπίτι μου το Πάσχα τζ ενομισε η μανα μου πως ήρτε ο μαστερσεφ. Ως τζαι φανουροπιταν εκαμα τους γιατί έχασε η αδερφή μου μιαν κορόνα για την παράσταση μπαλέτου της. Καμνω ψητό, καμνω φατζες, καμνω λαζάνια τζαι παντα πετυχαίνω τα! Πρέπει να μου έφτυσεν ο Jamie Oliver. 
Με τους εγγλεζους τελικα εν τα ηβρα, ποττε. Άμα είμαι μαζί τους νιωθω σαν τον Jim Morrison που λαλει "people are strange when you're a stranger". Φέρουμε τους σαν ξενη τζαι τζεινοι φερουνται μου το ιδιο. Στην οποια προσπαθεια για συζήτηση απλά εν εκατάφερα να βρω καν θέμα τζαι εκατεληγα να μιλώ για τον τζαιρο που ναι, ναι, πάντα εν σκατά εκτός που τις μέρες που θέλω να θκιεβασω  για να με κυστίσει που εν μπορώ να φκω εξω. Πίσω στους Εγγλεζους. Νιώθω ότι έχω να κάμω με μωρα που ανακαλυφκουν για πρώτη φορά την πουλλου τους τζαι το αλκοόλ. Γι αυτό τζαι ειμαι υπέρ του να καταργηθεί ο νόμος περί απαγόρευσης του αλκόολ πριν τα 18. Ας γίνει 17 να φκαλλουν λλιο το άχτι τους πριν ερτουν πανεπιστήμιο τζαι να τους συναουν οι γονείς τους αντι να τους ψαρευκουν που μες τον Avon οι αστυνομικοί . Την ημέρα εν ουλλοι καθωσπρέπει τζαι έχουν μια μούτη ως τζειπάνω ενώ την νύχτα  αγκαλιάζουν σε τζαι ξεσαλώνουν. Α, τζαι να προσθέσω ότι ΚΑΝΕΝΑΣ δεν εκατάφερε ΠΟΤΕ να προφέρει το όνομα μου. Εκάθουμουν να το συλλαβίζω ώρες, Μυ-ρτω, ΡΡΡ λαικ γουι σει ρρρομποτ, ρρραουνταμπουντ? Οοοοι, ή Μυχτό ή Μυστώ ή Μυφτώ. Ένας αποφάσισε να με λαλεί Ρειτσελ γιατί εν εν όνομα τουτο που χω λεει. Ε στο τέλος είπα τζ εγω αεισιχτιρ, ας με λαλούν οπως μπορούν τα πλάσματα.
Τούτα ούλλα εγώ, εγώ που ελαλούσα οτι εν να πάω Αγγλία τζαι εν θέλω να θωρώ Κυπραίους μπροστά μου. Ήταν να κάμνω παρεα με Ισπανούς τζαι Ινδούς. Χα. Χα. Χα. Κάμνω  παρέα με καμια 15αρκα Κυπραιους τζαι θωρουμε μάππα, παμε Fridays τζαι σινεμα τζαι παμε τζαι σε Greek night σε κλαμπ.  Τι εκαμνα πριν που τουτα? Τιποτε. Εν εν τοσο άσχημα ομως, εν κάτι νεο τζαι ελπίζω προσωρινό. Πάντα προσπαθώ ομως να σπύρω το σπόρο μου για να ανοίξει καμια συζητηση της προκοπής.Ασπουμε τις τελευταιες μερες με τη Χρυση Αυγη τζαι τις εκλογες στην Ελλαδα εχαρηκεν το η ψυση μου γιατι ήβραμεν κάτι να συζητούμε με τις ώρες. Τουλάχιστον ήρτα δαμε με την αδερφή ψυχή-γειτόνισσα-φιλη μου μου τζαι παμε μαζι βολτες τζαι βρισκουμε κατι γεριμα καφε με 2 τραπεζια αλλιως ηταν να ταραξουν πολλα οι ισορρπιες μου. Οι παραπανω Κυπραιοι 2-3 χρονια δαμε εν επιαν πανω που 10 μετρα μακρια που το σπιτι τους. Ηβρα τζαι εναν παιδιν, τζεινον με ηβρεν βασικα αλλα ειμαι αντροπιαρα τζαι εν θα πω τιποτε παραπανω. 
Την Κυπρο τζαι ας μεν το επερίμενα επεθύμησα την τζαι ενώ είχα περάσει μια φάση που εν ήθελα να κρατώ επαφή ούτε να ξέρω τι γίνεται τωρά είμαι συνεχεια up to date. Το πτυχίο μου δεν μου αρεσκει αλλα αντι να κλαίω τζαι να χτυπιούμαι όπως τους πρώτους μήνες, είπα στον εαυτό μου "Μυρτω, συναχτου, εν τζαι γίνεται να κάμνεις έτσι τζαι να τα παρατας" τζαι εσταμάτησε να με ενδιαφέρει το θέμα. Τωρα πάω για τις δεύτερες εξετασεις μου τζαι σε 2 βδομαδες που τωρα επιστρεφω στα πάτρεια εδαφη 8 κιλά παραπάνω, ενήλικη πλεον τζαι πιο ώριμη σε πολλούς τομείς. Το μόνο στο οποίο δεν θα ωριμάσω ποττέ ενι να καθαριζω την τουαλέτα. Ενιμπορω ανακατσιώ.
Μετα το αράδιασμα μιας φάουσας άχρηστων πληροφοριών χωρίς συνοχή για τη ζωη μου, παω να θκιεβασω.

2 σχόλια:

  1. People are strange indeed. Να περνάς πάντα καλά. Τα φοιτητικά τα χρόνια εν τα καλύτερα τζιαι εν εν αδίκως που το λαλούσιν. Όσο για τους Άγγλους είπαμεν τα: Πιττώνω άρα διασκεδάζω. Αλλά ντάξει στο γιούνι εν θα έβρις τζιαι πολλούς σοβαρούς Άγγλους. Πρέπει να τους ζήσεις μες το γουόρκ ινβάιρονμεντ για να καταλάβεις την κουλτούρα τους τέλεια, αν τζιαι τζιαι τζιαμέ εν σου εγγυούμαι ότι θα σου αρέσει. Λολ.

    Ένιγουεϊς, γουότ άι αμ τράινγκ του σέι είναι να περνάς καλά τωρά που μπορείς τζιαι τίποτε αλλό μεν σκέφτεσε! Γκόου Μυρτώ. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή